Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Σύνδεσμος προβολής και στήριξης των Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών

 
 Αγαπητέ πατριώτη – πατριώτισσα
omilies.jpgΣτην ταραγμένη εποχή της νέας τάξης πραγμάτων και της άλωσης της αγοράς από τις πολυεθνικές εταιρίες και τις ανελέητες εισαγωγές προϊόντων, το κίνημα μας για την προβολή προώθηση και εμπιστοσύνη στα ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες εδώ και 12 ( δώδεκα ) χρόνια αγωνίζεται να στηρίξει την αξιοπιστία των Ελληνικών προϊόντων.
Ο κύριος στόχος του συνδέσμου είναι η πνευματική και οικονομική εξέλιξη των συμπολιτών μας. Η δράση είναι μια προσπάθεια πανεθνική μακριά από κομματικές και πολιτικές σκοπιμότητες και κηδεμονίες. Οικονομικούς πόρους δεν έχει στηρίζεται στην αγάπη μας για την πατρίδα και στην δική σας αγάπη.
Ας μην αυταπατόμεθα Η ΑΝΕΡΓΙΑ και η ΦΤΩΧΕΙΑ, είναι οι χειρότερες ασθένειες της κοινωνίας. Δυστυχώς οι συνθήκες που διαμορφώνονται από την νέα Αγορά της παγκοσμιοποίησης βρήκαν όχι μόνο την χώρα μας, αλλά και εμάς τους ίδιους ιδιαίτερα απροετοίμαστους. Οι δείκτες των Ελληνικών εξαγωγών διαρκώς υποχωρούν, βιοτέχνες και επιχειρήσεις αποτελούν παρελθόν και η ανεργία αυξάνεται με αμείωτους ρυθμούς.
Μπροστά στον ορυμαγδό των εξελίξεων που απειλούν εμάς και ιδιαίτερα τα παιδιά μας η αδιαφορία, ο ωχαδερφισμός η μεμψιμοιρία, η αποφυγή βαθύτερης συνειδητοποίησης και έγκαιρης αντιμετώπισης των προβλημάτων αποτελούν έγκλημα κατά των επερχομένων γενεών. Για να παλέψουμε την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΦΤΩΧΕΙΑ, για να εξαλείψουμε τις συνθήκες που τις ευνοούν , ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να δουλέψουμε για την ανάπτυξη του ποπου μας, για τη δημιουργία θέσεων εργασίας για την ευημερία του συνόλου.
ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΜΕ τα Ελληνικά προϊόντα, τους Έλληνες επαγγελματίες, τους Έλληνες εργάτες, τους Έλληνες αγρότες.
Έχουμε συμφέρον και ευθύνη να στηρίξουμε τα καταστήματα της γειτονιάς μας τα οποία προσφέρουν καλή ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ, έτσι δίνουμε δύναμη στην δουλεία μας αλλά και δύναμη στην τσέπη μας.
ΤΡΩΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
            ΝΤΥΝΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
                        ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
                                    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
Αναστάστιος Χαλκίδης 
Πρόεδρος του Συνδέσμου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου