Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ανοικτή επιστολή του Μ. Καλλιγιάννη προς την Α. Μέρκελ




ΠΡΟΣ
Την Καγκελάριο της Γερμανίας
Κυρία Angela Merkel
(δια του Πρέσβεως της Γερμανίας στην Ελλάδα)
Γερμανική Πρεσβεία Αθηνών

Αθήνα, 1 Φεβρουαρίου 2012
ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμη Κυρία Καγκελάριε,

Με μεγάλο προβληματισμό και ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθώ τα 3 τελευταία χρόνια τα δράμα το οποίο εξελίσσεται σε βάρος της χώρας μου και του οποίου είστε ο κύριος πρωταγωνιστής επί σκηνής
Έχετε δίκιο όταν ισχυρίζεστε ότι η Ελλάδα είναι μια διεφθαρμένη και αναποτελεσματική χώρα, αλλά θα πρέπει να διευκρινίσετε ότι αυτό δεν αφορά τον έντιμο, φιλότιμο και υπερήφανο εργατικό Ελληνικό Λαό.
Η διαπίστωσή σας αφορά αποκλειστικά την πολιτική μαφία που κυβερνά την Ελλάδα, τους οποίους εσείς βοηθάτε για να πάρουν την εξουσία, εσείς τους σπουδάζετε στα Πανεπιστήμιά σας, εσείς τους δίδετε πτυχία και διδακτορικά για να τους φτιάξετε προφίλ, εσείς τους υποδέχεστε στο Βερολίνο και τους…παρασημοφορείτε διότι δήθεν έσωσαν την Ελλάδα (όπως έγινε με τον κ. Παπανδρέου) και κυρίως εσείς τους λαδώνετε-μιζάρετε για ν’ αγοράσουν από την Γερμανία, Ηλεκτρονικό υλικό (SIEMENS), Υποβρύχια που γέρνουν (FEROSTAL),  Άρματα Mάχης LEOPARD (KRAUS MAFEI), Συστήματα Ασφαλείας C4I, κλπ.
Επομένως κυρία Καγκελάριε, όσο διεφθαρμένοι είναι οι μειοδότες Έλληνες πολιτικοί που λαδώνονται, άλλο τόσο διεφθαρμένοι είναι και οι δικοί σας οι οποίοι τους λαδώνουν. Επομένως οι διεφθαρμένοι δεν νομιμοποιούνται να σχολιάζουν την διαφθορά και να επαγγέλλονται την ηθική.
Από την άλλη πλευρά, η ισχυρή και πλούσια χώρα σας αποδεδειγμένα χρωστάει στην εξαθλιωμένη Ελλάδα άνω του ενός (1) τρισεκατομμυρίου ευρώ, προερχόμενα αφενός από το υποχρεωτικό κατοχικό δάνειο που μας επέβαλε το 3ο Ράιχ  για να συντηρήσει τις Ναζιστικές Κατοχικές Δυνάμεις στην Ελλάδα και αφετέρου για την αποζημίωση την οποία η Διεθνής Συνθήκη των Παρισίων μας επεδίκασε για τις Ναζιστικές Καταστροφές των υποδομών της Ελλάδας και την ερήμωση της χώρας μας.
Την ίδια μεταπολεμική περίοδο, η Διεθνής Κοινότητα θέλοντας να βοηθήσει την Γερμανία να συνέλθει από την καταστροφή που η ίδια προκάλεσε, της έδωσε δάνεια και επιμήκυνε τον χρόνο αποπληρωμής των χρεών της, συνδέοντάς την με τον ρυθμό βελτίωσης της οικονομίας σας.
Η επιεικής αυτή συμπεριφορά της Διεθνούς Κοινότητας προς την ηττημένη Γερμανία η οποία έγινε παρά το γεγονός  ότι το 3ο Ράϊχ αιματοκύλισε την Ευρώπη και ιδιαίτερα την Ελλάδα, θα πρέπει να σας κάνει περισσότερο προσεκτική όταν εκφράζεσθε τόσο αρνητικά για την χώρα μου.
Γι’ αυτό ακριβώς εάν θέλετε να εφαρμόσετε την ευρωπαϊκή, την νομική αλλά και την κοινωνική ηθική, θα πρέπει να αποζημιώσετε ΑΜΕΣΩΣ τον Ελληνικό Λαό με το 1 Τρισεκατομμύριο ευρώ το οποίο του οφείλετε και στην συνέχεια να του επιβάλλετε Γερμανούς Υφυπουργούς και Κομισάριους για να τον διοικήσουν, όπως ξεδιάντροπα εκφράστηκε επισήμως τελευταία.
Εάν Κυρία Καγκελάριε η χώρα σας έχει ενδεχομένως εξασφαλίσει στο παρελθόν από κάποιους Μειοδότες Έλληνες πολιτικούς κάποια σιωπηρή ή απόκρυφη, αλλά οπωσδήποτε άνομη αποποίηση του προαναφερθέντος χρέους σας προς τον Ελληνικό Λαό, σας προτρέπω ν’ αλλάξετε ΑΜΕΣΩΣ γνώμη και συμπεριφορά, διότι ο Ελληνικός Λαός δεν έχει αποποιηθεί απολύτως τίποτε και δεν έχει παραγράψει καμία υποχρέωσή σας. Το αίμα το οποίο ο Ελληνικός Λαός έχυσε εξαιτίας των εγκληματικών ενεργειών του 3ου Ράϊχ, δεν έχει ακόμα δικαιωθεί.
Τέλος κυρία Καγκελάριε θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, για το καλό του Γερμανικού Λαού, ότι αφού το 3ο Ράϊχ απέτυχε να κατακτήσει την Ελλάδα με τα τρομερά ναζιστικά όπλα, το 4ο Ράϊχ δεν πρόκειται το 2012 να υποδουλώσει τον Ελληνικό Λαό, χρησιμοποιώντας σαν όπλο το ευρώ και τα άνομα χρέη που του επέβαλλε το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο.
Το ιστορικό Κόμμα Φιλελευθέρων το οποίο ίδρυσε το 1910 ο Εθνάρχης μας Ελευθέριος Βενιζέλος, ένθερμος θιασώτης της ευρωπαϊκής ιδέας και εγώ προσωπικά, σας δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να δεχτούμε ΟΥΔΕΜΙΑ μειοδοτική διευθέτηση σε βάρος του Ελληνικού Λαού και όπως αντισταθήκαμε ηρωικά όπως γνωρίζετε στο 3ο Ράϊχ, το ίδιο ηρωικά θ’ αντισταθούμε και στο σημερινό 4ο Ράϊχ, του οποίου εσείς ηγείστε.
Για το καλό του Γερμανικού Λαού, τον οποίο υποθέτω ότι δεν επιθυμείτε να εμπλέξετε σε νέες περιπέτειες, σας παρακαλώ και σας προσκαλώ να εκπληρώσετε  ΑΜΕΣΩΣ τις υποχρεώσεις της Γερμανίας προς τον Ελληνικό Λαό, ώστε να αποκαταστήσουμε μια νέα ειλικρινή φιλία μεταξύ των Λαών μας στα πλαίσια της ενωμένης Ευρώπης.   
Με ειλικρινή εκτίμηση
 Μανώλης Καλλιγιάννης
Πρόεδρος του Κόμματος Φιλελευθέρων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου