Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

"Θα είμαστε στην επόμενη βουλή" δήλωσε απο τις Σέρρες ο Δημαράς


Την πεποίθηση του, πως το "Άρμα Πολιτών"  θα είναι μέσα στην επόμενη βουλή εξέφρασε από τις Σέρρες, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου (19/7), 
ο πρόεδρος του κόμματος  Γιάννης Δημαράς.
Όπως ο ίδιος εξήγησε, ένας από τους λόγους της πολυήμερης περιοδείας του, ήταν οι συνεχείς συναντήσεις με στελέχη και μέλη του κόμματος, προκειμένου να  δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την στελέχωση των ψηφοδελτίων.
Μάλιστα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του "Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών" Βασίλης Οικονόμου τόνισε πως ήδη έχουν κατασταλάξει στα πρόσωπα τα οποία και θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια τους.
Σε τοπικό επίπεδο παρουσιαστήκαν σήμερα τρία από τα ενεργά μελή της παράταξης, τα οποία και δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένα από τις θέσεις και της απόψεις του άρματος πολιτών.
Όσον αφορά σε ενδεχόμενη κυβέρνηση συνεργασίας, ο Γιάννης Δημαράς δήλωσε υπέρ, με  προϋπόθεση όμως να υπάρξουν συζητήσεις και κοινές θέσεις, τονίζοντας παράλληλα,  ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα υπάρξει κόμμα που θα συγκεντρώσει την απόλυτη  πλειοψηφία με αποτέλεσμα να προκύψουν κομματικές συνεργασίες. Τέλος χαρακτήρισε λάθος την κίνηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου να καλέσει όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων της βουλής σε συνάντηση  πλην του Γιάννη Δημαρά.
Πηγή:infoserres.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου