Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Για το τοπικό συμβούλιο του Ελευθερίου Κορδελιού βάζει πλώρη ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής Νίκος Τσολερίδης, στο πλευρό του Στάθη Λαφαζανίδη

ΤΣΟΛΕΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Γεννημένος στο Κλείτος Κοζάνης είμαι το έβδομο παιδί της οικογένειας. Παντρεμένος με την Ντίνα Σαρβανίδου από τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ έχω δύο παιδιά τον Χρήστο και την Ιωάννα.
Αποφοίτησα από το (εξατάξιο) Γυμνάσιο Πτολεμαϊδος. Πτυχιούχος ηλεκτρολόγος υπομηχανικός. Γνώση αγγλικών μέτρια. Υπάλληλος ΟΤΕ και συνδικαλιστής της ΠΕΤΕΜ-ΟΤΕ, υπεύθυνος ΟΤΕ στο Αεροδρόμιο Μακεδονίας για τρία χρόνια
Μέλος της ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ. Ηθοποιός στο ποντιακό θέατρο με παραστάσεις στην Αμερική, Καναδά, Γερμανία, Σουηδία και Ολλανδία. Χορευτής της Ε.Λ.Θ. Υπεύθυνος στο καλλιτεχνικό Ε.Λ.Θ. Διετέλεσα ταμίας για εννέα χρόνια και Γ.Γραμματέας για δυο χρόνια.
Ιδρυτικό μέλος της καλλιτεχνικής στέγης βορείου Ελλάδος.
Παρουσιαστής, μαζί με την γυναίκα μου, της ποντιακής τηλεοπτικής εκπομπής της Ε.Λ.Θ. για 6 χρόνια στο κανάλι TIME. Στη συνέχεια, με ιδιωτική πρωτοβουλία, για επτά χρόνια της ζωντανής εκπομπής «Ελλάδα Πόντος», και «Ποντιακά και άλλα» στο ίδιο κανάλι. Στο σύνολο των 13 χρόνων εργαστήκαμε αφιλοκερδώς.