Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ


Ο πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος πραγματοποίησε χθες Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, προεκλογική ομιλία στην πλατεία Επιμελητηρίου.
Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την ομιλία του:
-Η Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά και του Συμπιλίδη δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή που έβαλε την Ελλάδα ισότιμη στην Ευρώπη των εθνών. Τώρα Σαμαράς και Βενιζέλος μας έχουν στην Ευρώπη των τοκογλύφων τραπεζιτών, της Μέρκελ και του Σόϊμπλε.
-Θα κόψουμε το χέρι των εισπρακτικών εταιρειών. Δεν θα τους αφήσουμε να πειράξουν την περιουσία –δημόσια και ιδιωτική- κανενός Έλληνα και καμίας Ελληνίδας.
-Ηλεκτρονική βίζα για τις χώρες εκτός Σένγκεν.
-Δε θα γίνουμε υπάλληλοι των 300 και 400 ευρώ.
-Όχι στην καταστροφή του περιβάλλοντος. Μόνο οι επιχειρήσεις που θα διασφαλίσουν τους περιβαλλοντολογικούς όρους θα πάρουν άδεια. Εδώ είναι Ελλάδα! Δεν είμαστε Γκάνα να σκορπίζουμε καρκίνο στους εργαζόμενους και τους πολίτες.
(Σ.Σ.: Η αναφορά γίνεται με αφορμή την εξόρυξη χρυσού στη Χαλκιδική).
-Επισκεφθείτε τις εφορίες σας και ρωτήστε τι θα πληρώσετε μετά τις εκλογές. Ενώ έχουν πρόβλημα εσόδων, έδωσαν παράταση ένα μήνα στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, για τα μέσα Ιουλίου, με σκοπό να κρύψουν την αλήθεια.
Μετά τον Πολύγυρο, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ επισκέφθηκε τη Νέα Καλλικράτεια και τα Νέα Μουδανιά.
Τον συνόδευαν οι πολιτευτές της εκλογικής περιφέρειας Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου