Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


Διάβασα με έκπληξη το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε σε διάφορα μπλογκς για την εκλογή του Γαβριήλ Αβραμίδη σαν  βουλευτή Α΄ Θεσσαλονίκης με τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τους βαρείς χαρακτηρισμούς σαν τον μεγαλύτερο κολουτούμπα της πολιτικής.

Ειλικρινά δεν χρειάστηκε και μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβω τον στόχο αυτού του λασπώδες δημοσιεύματος, αλλά αυτό φυσικά δεν χαμήλωσε την οργή μου για την κατασυκοφάντηση ενός  ανθρώπου που τον ξέρω εδώ και είκοσι χρόνια και του οποίου οι αγώνες για τους άλλους για την φτώχεια, την ανεργία, την κοινωνική καταπίεση, όχι μόνο μου ήταν γνωστές από καιρό, αλλά και εγώ ήμουν δίπλα του σε πολλές φάσεις αυτής της πορείας.

Ένας άνθρωπος που ήταν πάντα με οικονομικά προβλήματα εξ αιτίας των ανυποχώρητων θέσεων του, που από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ έτρεχε για να βοηθήσει τους άπορους, τους άνεργους ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, δεν μπορεί  να συκοφαντείται με αυτόν τον τρόπο από άγνωστες πηγές. (αλήθεια άγνωστες;).

Οι κολουτούμπες δεν ανήκουν στην συναγωνιστή μου Γαβριήλ Αβραμίδη, στον άνθρωπο που αγωνίστηκε κατά του σχεδίου Ανάν, κατά της διαφθοράς του δημόσιου βίου, κατά του κατεστημένου στα ΜΜΕ, κατά της πολιτικής που παράδωσε την εθνική μας κυριαρχία στους διεθνείς τοκογλύφους  και μας έριξε στον χειρότερο γκρεμό της σύγχρονης ιστορίας μας.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

1 σχόλιο:

  1. Είναι αλήθεια οτι όλοι όσοι γνωρίζουν τον Γ. Αβραμίδη και την ιστορία του οχι μόνο δεν θα πιστέψουν ή θα παρασυρθούν από ένα αισχρό δημοσίευμα αλλά αντίθετα θα εξοργιστούν και θα αναθεματίσουν τον άθλιο συγγραφέα για τις ανακρίβειες και ψεύδη. Είναι προφανές οτι η εκλογή του ανεξάρτητου αγωνιστή ως μη αναμενόμενη, ενόχλησε πολλούς (μάλλον "άγνωστους" περιφερόμενους σε στοές...)και αντέδρασαν άμεσα. Ας το πάρουν απόφαση όλοι οι άσπονδοι φίλοι οτι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω και αυτό ήταν μόνο η αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή