Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση του κόμματος ΔΗΚΚΙ - Σοσιαλιστική Αριστερά για το ασφαλιστικό




ΑΙΣΧΟΣ.  ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ 3 ΔΕΝ.
Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ- ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΤΩΡΑ!!!

Τη μορφή της συνειδητής εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού παίρνουν οι αποφάσεις της κυβέρνησης και στα θέματα που αφορούν εργαζόμενους με πλήρη και ώριμα δικαιώματα συνταξιοδότησης – συνταξιούχους και  πολίτες.
Παρά του ότι στη νέα διακήρυξη του (ΕΣΚ) Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος αναφέρεται ότι η Συντηρητική Παράταξη είναι αυτή που έχει σκοπό να  «πληρώσουν οι απλοί άνθρωποι την αποτυχία των αγορών» θυσιάζοντας τις αρχές της Αλληλεγγύης και της κοινής μοίρας θέτοντας έτσι κράτη και πολίτες σε ανταγωνισμό μεταξύ τους, η Σοσιαλιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θεσμοθετεί τη λιτότητα και κατεδαφίζει τα κοινωνικά μοντέλα και τα ασφαλιστικά συστήματα.
Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εργασίας , πριν ακόμα στεγνώσει η μελάνη της διακήρυξης του ΕΣΚ, αφαίρεσε ΞΑΦΝΙΚΑ από το νομοσχέδιο για το ΣΕΤΕ την παράγραφο της συνταξιοδότησης των εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομές με 37 χρόνια εργασίας χωρίς όριο ηλικίας έως και το 2012. Η παράγραφος αυτή θεράπευε κατά κάποιο τρόπο  την αδικία στο ένα από τα 3 μεγάλα ΔΕΝ (δεν θα θιγούν ώριμα ασφαλιστικά δικαιώματα) των Λοβέρδου – Κουτρουμάνη με τις νομοθετικές αλλαγές που έφεραν στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.
Η προσπάθεια δημιουργίας αντιπαράθεσης μεταξύ των εργαζομένων, η απληστία των Τραπεζών και η ανικανότητα της ψευτο – σοσιαλιστικής κυβέρνησης να διαχειριστεί μια κρίση υπέρ της χώρας και των εργαζομένων καταδεικνύει τη συλλογική προσπάθεια του νεοφιλελευθερισμού και των συνεργατών του, να βάλουν σε δουλεία 45 χρόνων τους Έλληνες με δάνεια της τάξεως επιτοκίου των 700 έως 1.100 μονάδων βάσης όταν άλλες χώρες με αντίστοιχα προβλήματα (Ισπανία) δανείστηκε  για 15 χρόνια… με μόλις 217 μονάδες βάσης!!!
Αυτοί οι νόμοι θα ανατραπούν και οι ψεύτες και κλέφτες θα εισπράξουν το δικαιολογημένο θυμό του Λαού αλλά και θα περάσουν από Ειδικά Δικαστήρια, οπωσδήποτε.
Ας αναθεωρήσουν αυτά που σκέφτονται να κάνουν πράξη, όσο προλαβαίνουν.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΚΚΙ Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου