Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Βασίλης Μανωλόπουλος υποψήφιος σύμβουλος Μενεμένης με το Λάζαρο Κυρίζογλου


ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


            Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μενεμένη.
   Αποφοίτησε από το 11ο Λύκειο Μενεμένης.
·        Σπούδασε Λογιστικά-Μάρκετινγκ-Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες επιχειρήσεις.
·        Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, του Διονύση 25 ετών (Υποψήφιου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) και της Χριστίνας – Ολυμπίας 19 ετών με σπουδές στελέχους ασφαλείας.
·        Υπηρέτησε στις Διαβιβάσεις με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού και φέρει σήμερα το βαθμό του Ταγματάρχη εν εφεδρεία.
·        Ασκεί το επάγγελμα του εισαγωγέα ελαστικών αυτοκινήτων, και είναι διπλωματούχος  τεχνικός της STAHLGRUBBER Γερμανίας.
·        Ο Βασίλης Μανωλόπουλος είναι εκπρόσωπος της SUPER LEAGUE στην Βόρεια Ελλάδα και παρατηρητής αγώνων της SUPER LEAGUE – στην Α Εθνική.
·        Διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου Γ΄ Κατηγορίας - UEFA. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Βορείου Ελλάδος, μέλος της επιτροπής προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Μ. και πρόεδρος του Α.Σ. Μενεμένης.
·        Τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο από την  Ε.Π.Σ.Μ το 1986, για την προσφορά στα Πρωταθλήματα Α΄, Β΄, Γ΄ Εθνικής από την Ε.Π.Α.Ε. το 1992, και από την εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης το 1996. Επίτιμο μέλος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου από το 2005.
·        Ραδιοφωνικός - Μουσικός παραγωγός επί διετία 2007-2009 στο Ράδιο Οδύσσεια 91.1.
·        Ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μενεμένης και του Συλλόγου Προστασίας Θαλάσσης, μέλος πολλών Σωματείων και Συλλόγων όπως Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, Μικρασιατικός Σύλλογος, Σύλλογος Μελισσοχωριτών, Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Νομού  Θεσσαλονίκης κ.α.
·        ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ:
·        Μέλος της Επιτροπής Αγωνιστικού Αθλητισμού του Υφυπουργείου Αθλητισμού (2007-2009) και της επιτροπής Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας (2008-2009).
·        Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Υ.Α.Θ. ΠΑΓΙΩΝ (Ύδρευση – Αποχέτευση Θεσσαλονίκης).
·        Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Μενεμένης επί 2 συνεχείς τετραετίες.
·        Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Μενεμένης επί Διετία 2005-2006 και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μενεμένης επί Διετία 2003-2004.
·        Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης 2007-31/10/2008 θέση από την οποία παραιτήθηκε. Μέλος της Δημαρχιακής επιτροπής Δήμου Μενεμένης 2007-2008. Από 1/11/2008 μέχρι και σήμερα παραμένει Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
·        Στις επικείμενες εκλογές του 2010 θα είναι Υποψήφιος Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης με τον συνδυασμό του Λάζαρου Κυρίζογλου.