Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Ο Βασίλης Μανωλόπουλος υποψήφιος σύμβουλος Μενεμένης με το Λάζαρο Κυρίζογλου


ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


            Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μενεμένη.
   Αποφοίτησε από το 11ο Λύκειο Μενεμένης.
·        Σπούδασε Λογιστικά-Μάρκετινγκ-Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα εργαζόταν σε διάφορες επιχειρήσεις.
·        Είναι παντρεμένος και πατέρας 2 παιδιών, του Διονύση 25 ετών (Υποψήφιου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας) και της Χριστίνας – Ολυμπίας 19 ετών με σπουδές στελέχους ασφαλείας.
·        Υπηρέτησε στις Διαβιβάσεις με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού και φέρει σήμερα το βαθμό του Ταγματάρχη εν εφεδρεία.
·        Ασκεί το επάγγελμα του εισαγωγέα ελαστικών αυτοκινήτων, και είναι διπλωματούχος  τεχνικός της STAHLGRUBBER Γερμανίας.
·        Ο Βασίλης Μανωλόπουλος είναι εκπρόσωπος της SUPER LEAGUE στην Βόρεια Ελλάδα και παρατηρητής αγώνων της SUPER LEAGUE – στην Α Εθνική.
·        Διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου Γ΄ Κατηγορίας - UEFA. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Βορείου Ελλάδος, μέλος της επιτροπής προπονητών ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Μ. και πρόεδρος του Α.Σ. Μενεμένης.
·        Τιμήθηκε για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο από την  Ε.Π.Σ.Μ το 1986, για την προσφορά στα Πρωταθλήματα Α΄, Β΄, Γ΄ Εθνικής από την Ε.Π.Α.Ε. το 1992, και από την εφημερίδα Αθλητική Μακεδονίας Θράκης το 1996. Επίτιμο μέλος Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου από το 2005.
·        Ραδιοφωνικός - Μουσικός παραγωγός επί διετία 2007-2009 στο Ράδιο Οδύσσεια 91.1.
·        Ιδρυτικό μέλος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Μενεμένης και του Συλλόγου Προστασίας Θαλάσσης, μέλος πολλών Σωματείων και Συλλόγων όπως Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, Μικρασιατικός Σύλλογος, Σύλλογος Μελισσοχωριτών, Σύνδεσμος Αποστράτων Αξιωματικών Νομού  Θεσσαλονίκης κ.α.
·        ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ:
·        Μέλος της Επιτροπής Αγωνιστικού Αθλητισμού του Υφυπουργείου Αθλητισμού (2007-2009) και της επιτροπής Σχολικού Αθλητισμού και Ολυμπιακής Παιδείας του Υπουργείου Παιδείας (2008-2009).
·        Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Υ.Α.Θ. ΠΑΓΙΩΝ (Ύδρευση – Αποχέτευση Θεσσαλονίκης).
·        Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Μενεμένης επί 2 συνεχείς τετραετίες.
·        Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Μενεμένης επί Διετία 2005-2006 και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μενεμένης επί Διετία 2003-2004.
·        Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης 2007-31/10/2008 θέση από την οποία παραιτήθηκε. Μέλος της Δημαρχιακής επιτροπής Δήμου Μενεμένης 2007-2008. Από 1/11/2008 μέχρι και σήμερα παραμένει Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος.
·        Στις επικείμενες εκλογές του 2010 θα είναι Υποψήφιος Σύμβουλος στην Δημοτική Κοινότητα Μενεμένης του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης με τον συνδυασμό του Λάζαρου Κυρίζογλου.

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Δυναμική παρουσία υποψηφίων που στηρίζει η πολιτική κίνηση ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ - ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ σε δήμους και περιφέρειες


Φωτογραφία από τη ρωσόφωνη εφημερίδα BRIZ

Πολλά στελέχη, μέλη και φίλοι της ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ διεκδικούν την εκλογή τους σε διάφορους δήμους της χώρας. Το παραπάνω δημοσίευμα από τη ρωσόφωνη εφημερίδα εμφανίζει κάποιους από τους υποψηφίους.

Ο επιχειρηματίας Τσόκας Σωτήριος υποψήφιος με τον Γιάννη Δημαρά στην ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΣΟΚΑΣ

ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΤΟ 1945 ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΣΙΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΣΟΚΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΤΣΟΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΣΟΚΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ.

 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ, ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΗΣ ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ Σ.Ε.Λ.Ε.Τ.Ε

 ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ:

ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΛΕΥΣΙΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1995-1999 ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.


Υποψήφια με το Γιάννη Δημαρά η Σοφία Μίντζια στην ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


ΣΟΦΙΑ  ΜΙΝΤΖΙΑ
Πολιτικός Επιστήμονας


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές, όπου αποφοίτησε από το 1ο Ενιαίο Λύκειο Αχαρνών.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Ιστορία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.
Παρακολούθησε σεμινάρια δημοσιογραφίας σε ιδιωτική σχολή και αρθρογράφησε για ένα διάστημα σε εφημερίδες τοπικής εμβέλειας.
Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.  
Εργάστηκε στις Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις «Κόσμος» και «Ήλις», ως Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Υπεύθυνη διοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων, στα πλαίσια Επιχειρησιακού Προγράμματος του Υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.
Επαγγελματικά, δραστηριοποιείται στον χώρο της διοργάνωσης κοινωνικών  εκδηλώσεων.
Έχει διατελέσει  Πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής του  27ου Δημοτικού Σχολείου Ολυμπιακού Χωριού ( Δήμος Αχαρνών) από τον  Νοέμβριο του 2006 έως τον Φεβρουάριο του 2007.  

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας (νομός Θεσσαλονίκης) ο δημοσιογράφος Γαβριήλ Αβραμίδης

 
Πρώτος στο ψηφοδέλτιο του νομού Θεσσαλονίκης ο Γαβριήλ Αβραμίδης, ο οποίος είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Ψωμιάδη "Δύναμη για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας". 
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1959 και σπούδασε ελληνική φιλολογία στο Α.Π.Θ. Είναι δημοσιογράφος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου Μακεδονίας Θράκης (ΕΔΗΠΗΤ). Αναπληρωτής γενικός γραμματέας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος, υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλήνων  και μέλος του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης. Διετέλεσε νομαρχιακός σύμβουλος Θεσσαλονίκης 1999-2002, γενικός γραμματέας του Ελληνορωσικού Συνδέσμου Επιχειρηματικής Συνεργασίας και είναι συντονιστής της πολιτικής κίνησης ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ. Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και  Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης και υποστηρικτής του Συνδέσμου Προβολής και Στήριξης των Ελληνικών Προϊόντων και Υπηρεσιών.

ΥΠ.ΕΣ.: Ο αριθμός των σταυρών σε περιφέρειες, δήμους


Τους σταυρούς προτίμησης που μπορούν να θέσουν οι ψηφοφόροι σε δήμους και περιφέρειες υπενθυμίζει με εγκύκλιό του που απέστειλε σε όλους τους προέδρους Πρωτοδικών και του γενικούς γραμματείς περιφερειών ο γενικός γραμματέας του ΥΠ.ΕΣ. Δημήτρης Στεφάνου.



Συγκεκριμένα:

ΔΗΜΟΙ - Για όσους δε υπήρξε μεταβολή 3 σταυροί
- Για όσους συνενώθηκαν: Σε όσους είναι άνω των 100.000 κατοίκων που διαιρούνται σε δημοτικές κοινότητες (πρώην δημοτικά διαμερίσματα) ο εκλογέας μπορεί να θέσει:

1.α. Έναν σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, όταν η εκλογική του
περιφέρεια, εκλέγει μέχρι τρεις (3) δημοτικούς συμβούλους
ή
β. Μέχρι τρεις (3) σταυρούς προτίμησης σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους
όταν η εκλογική του περιφέρεια εκλέγει περισσότερους από τρεις (3) δημοτικούς
συμβούλους
ή/και
2. Έναν (1) σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο όλων των άλλων
εκλογικών περιφερειών του δήμου.

Για Συμβούλιο Τοπικής/ Δημοτικής Κοινότητας
Ο εκλογέας μπορεί να θέσει μέχρι δύο (2) σταυρούς προτίμησης σε υποψηφίους του
συμβουλίου της δημοτικής κοινότητας και έναν (1) σταυρό προτίμησης σε υποψήφιο
σύμβουλο ή εκπρόσωπο της τοπικής κοινότητας.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Για την εκλογή των μελών του περιφερειακού συμβουλίου, ανάλογα με τις έδρες της
εκλογικής τους περιφέρειας, ο εκλογέας μπορεί να θέσει αριθμό σταυρών προτίμησης ως
εξής:


Αριθμός εδρών εκλογικής περιφέρειας                              Αριθμός επιτρεπόμενων σταυρών προτίμησης

1-3                                                                                              1
4-7                                                                                              2
8-12                                                                                            3
12                                                                                               4

Τέλος, επισημαίνεται ότι κατά τη διαλογή των ψήφων σε κάθε ψηφοδέλτιο ο συνολικός αριθμός των σταυρών θα πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε ολογράφως.

Πηγή:aftodioikisi.gr